OSMANİYE / KADİRLİ - Şehit Musa Sarıgöz Ortaokulu

Kas

Okulumuzu Koronavirüse karşı özel üretim hidrojen peroksit (H202) ile baştan aşağı dezenfekte ettirdik.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 97 yıl önce yaktığı bağımsızlık ateşinin neticesinde ilan edilen Cumhuriyetimizi bir kez daha coşku ve heyecanla kutladık. Başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencisi Ahmet DOĞANEL'in aile ziyareti PDR servisimiz tarafından yapıldı. Ziyaret esnasında maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde uyuldu.

Ekm

Tüm kitap dostlarından okulumuza kurulacak kütüphane için kitap toplama kampanyasına esteklerinizi bekliyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Okulumuzun eğitime açılacağı günleri özlemle bekliyoruz. Öğrencilerimizin tekrardan okulumuzu şenlendireceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Eyl